Ár-érték arányban verhetetlen

A cirkon korona árak első hallásra magasnak tűnhetnek, de ha kicsit jobban utána jár az ember a cirkon használatának a fogorvostudományban, hamar rájön, hogy valójában nagyon is kedvezőek a cirkon korona árak, összehasonlítva más alapanyagokból készített pótlásokkal.
Ennek oka, hogy a cirkon felhasználásával készített pótlások, koronák rendkívül hosszú távra készülnek, az anyag sokkal erősebb, mint a természetes fogazat, miközben fényáteresztő képessége és színe szinte teljesen azonos azzal.
Így, a cirkonkoronákat sok esetben elég csak egyszer megcsinálni és azzal egy életen át megoldottuk a korona kérdést a fogainknál, ami az egyik leggyakoribb pótlás ma, Magyarországon.
Ezeket figyelembe véve pedig egyértelmű, hogy a magasnak tűnő ár, azzal összevetve, hogy milyen életminőség javulást, így értéket képvisel, egyáltalán nem nevezhető drágának, főleg, ha összehasonlítjuk a gyengébb, elavultabb technikákkal, melyek idővel, nagyobb eséllyel mennek tönkre, újabb kiadásokat és újabb, a beavatkozással járó kellemetlenségeket okozva.
Amennyiben önnek, vagy ismerősének, családtagjának aktuális lehet a cirkon korona készítés, kérem, keressen fel bennünket bizalommal, mindenben állunk rendelkezésére.