Az autófólia árak vállalkozások esetében

elektromos cigi

Napjainkban léteznek szinte észrevehetetlen, mégis kimagaslóan jó hővédelmet nyújtó darabok. Az autófólia árak jellemzőiktől függően változnak.

Az előbb említett észrevehetetlen típusú kellék előállítása a nano-kerámiás technológiának köszönhetően sokkal költségesebb, mintegy átlagos termék. A legtöbben általában az úgynevezett B-oszloptól hátrafelé történő folyamatot választják, mert a jelenleg hatályos magyar jogszabályok ugyanis ebben az esetben nem korlátozzák a sötétítés mértékét.

Általánosságban az a jellemző, hogy ha sötétebb egy autófólia, akkor nagyobb a hő védelme. Az autófólia árak tehát fajtától, illetve típustól is nagyban függnek. Átalagosan a vezető ülés mögötti oldalüvegek, valamint a hátsó szélvédő sötétítésénél 30 ezer Forint körüli összeg kifizetésre kell felkészülni. Érdemes tudni, hogy az autófólia árak alakulását több minden befolyásolja, többek között a gépjármű típusa, az üvegfelületek mérete és a kiválasztott darab is. Ahhoz, hogy pontos ajánlatot kaphasson, egy hivatalos kivitelezőt kell keresni.