Az ember munkáját megkönnyítő medence porszívó

Létezik néhány feladat, amitől az emberek vonakodnak. Ilyen a medence tisztítása, amit nem feltétlenül végeznek el szívesen, inkább csak kötelezettségből. Azonban manapság már kapható a medence porszívó, ami megkönnyíti ezt a feladatot. Konkrétan kibújhat a munka alól és a teljes tevékenységet rábízhatja erre a szerkezetre. Valószínűleg már tapasztalta a nyálkás algát a medence alján és annak az oldalain. Ezek a lerakódások elég undorítónak tűnnek, ezért érthető, hogyha kerüli a takarítást.

Az ember munkáját megkönnyítő medence porszívó

medence porszívó

Azonban a medence porszívóval nemcsak a feladatot háríthatja az eszközre, hanem biztos lehet az alapos munkában is. Igazán sok időt spórolhat meg, mert egyszerre gyors és hatékony. Arról nem is beszélve, hogy a precíz manuális tisztításhoz általában le kell engedni a vizet, ami költségesnek bizonyulhat. Az említett termékkel ezt el lehet kerülni. A medence porszívót nyugodtan beleteheti a vízbe, mert az le fog merülni az aljára, és közel másfél órán át folyamatosan takarítani fog.

Néhány verzió képes felmászni a medence oldalára, ezáltal még alaposabb munkát végeznek. Továbbá átszűri a vizet, tehát a nagyobb szennyeződéseket kiküszöböli, valamint a kefékkel lesikálja a medence alját. Amennyiben a házában is tisztaságot szeretne tudni, nyugodtan vegye igénybe az iRobot Roomba 605 szerkezetet! Ez a Roomba márka legkedvezőbb gépezete, ami bár egyszerű programokkal van ellátva, mégis tökéletesen végzi el a kijelölt feladatát. Az érzékelők segítségével minden bútort kikerül, ezért nem ütközik semmivel. A lépcsőn sem fog lezuhanni az iRobot Roomba 605-ös modellje, ugyanis remekül tájékozódik és tisztában van vele, hogy hol ér véget a padló. Sörtekefével van ellátva, amit akkor vet be, amikor szőnyegen tevékenykedik. Természetesen ekkor erősebb fokozatra vált, mint a sima padlón. A portartálya mindössze 0,4 liternyi, ami nagyjából 60 m²-nek felel meg. Az iRobot Roomba 605 kedvezményesen beszerezhető a robotguru.hu honlapon. A használati útmutató magyar nyelven is elérhető, ezért bárki képes alkalmazni és beállítani.