Egyszerű fogfehérítés otthon

Mi az, amivel sokat tehet a szépségéért? Csak a szép ruhák, a jó frizura és a smink számít? A tökéletes mosolyhoz fogfehérítés is szükséges. Megtörtént már Önnel is, hogy bizonyos fotókon nem volt éppen káprázatosan fehér a mosolya? Fogmosás után sem köszön vissza egy vakítóan fehér fogsor?

Egyszerű fogfehérítés otthon

Fogfehérítés

Akkor valószínűleg azok közé tartozik, akiknek ideje kezelésbe venniük a fogak színét is. Nemcsak a genetikai hajlam miatt nincs mindenkinek káprázatos fogsora, ugyanis az ételek, a tea, kávé, cigaretta, szénsavas üdítők és még ki tudja mennyi minden árt a fogak színének.

A fogfehérítés persze történhet a fogorvosnál is, de házilag is. Sokáig a házi megoldás nem volt a leghatásosabb, de biztonságosnak végképp nem volt mondható, a termékek magas peroxid tartalma miatt. A BrightWhite termékcsaláddal viszont az otthoni fogfehérítés teljesen biztonságosan és kényelmesen kivitelezhető. Nincs fájdalom, mellékhatások, csillagászati fogorvosi számlák, csak csodás fogak. Ha érdekli ez a forradalmi módszer, rendelje meg egyik csomagunkat!