Erre figyelj, ha házibulit szervezel!

Aki rendszeresen tart otthon házibulit, vagy baráti összejövetelt, annak minden bizonnyal a kisujjában van a buli szervezés. Viszont aki nem ilyen rutinos buli szervező, annak érdemes az alábbiakra odafigyelni, hogy a vendégei elégedettek legyenek.

Erre figyelj, ha házibulit szervezel!

Egy jó házibulihoz elengedhetetlen a jó társaság, persze a nemek megfelelő eloszlásában, a jó zene, ami a vendégeink zenei ízléséhez igazodik. Aztán szükségünk van egy kisebb placcra, ami tánctérként szolgálhat.

A legfontosabb azonban az, hogy pakoljunk el minden rombolható tárgyat PL: porcelánt, díszecskét és minden felesleges kacatot a buli helyszínéről, ha nem akarjuk, hogy az anyagi kár, jelentős legyen.

Érdemes a mellékhelyiség felé vezető utat akadály mentesíteni, mert a buli hevében, bizony könnyen előfordulhat, hogy valakinek halaszthatatlan dolga támad ott.

Ne feledkezzünk meg, a vendégeink megfelelő ellátásáról sem ital, és étel fronton. Persze itt működik, a mindenki hoz valamit elv is, csak nehogy mindenki ugyan azt hozza, különben elég egyhangú lesz a repertoár.

Ital:

Lehetőség szerint, legyen 1-2 fajta tömény, és valami gyengébb ital is a háznál, így valószínűleg, mindenki fog találni kedvére valót. Persze jól jöhet még némi rostos gyümölcslé is, de valószínűleg, ez a nyakunkon fog maradni.

Étel:

Mindenféle képen érdemes valami aprósüteményt kínálni a vendégeknek, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a vendégeink kicsit, vagy akár nagyon túlisszák magukat, amin egy pár falat sokat tud segíteni.

A buli végeztével, minden bizonnyal a takarítás ránk marad, de aki házibulit szervez, annak ezt be kell vállalnia.