Fiatalosabb, egészségesebb megjelenés, természetes összhatás

elektromos cigi

Mi is az oka, hogy sokan döntenek a hyaluronsavas ráncfeltöltés, vagy a hyaluronsavas ajakfeltöltés mellett?


Ahogy telnek-múlnak az évek, az emberi szervezet egyre kevésbé képes fenntartani a különböző, szerkezetének fenntartásához szükséges anyagok megfelelő termelési szintjét. Ezek között az anyagok között szerepel a hyaluronsav is, mely többek között a bőr regenerálódó képességéhez is szükséges.
De ez nem csak kor függő. Vannak, akiknek eleve nem képes szervezete megfelelő anyagot előállítani, ez pedig lelki szinten ronthatja az ember életminőségét. Ez sokszorosan igaz, ha az arcunkat érinti.
A hyaluronsavas ráncfeltöltés vagy ajakkorrekció ezekben az esetekben nyújt segítséget. Ez a beavatkozás segít kiemelni a kontúrokat, az arc karakterisztikáját, mindezt sebészeti beavatkozás nélkül.
A hyaluronsavas ajakfeltöltés leggyakrabban a látványos szimmetria eltérés, vagy a vékony, jellegtelen ajkak megszépítésére, feljavítására szolgál. Ezzel a beavatkozással természetes, teltebb, élettel telibb ajkakat lehet kialakítani a nélkül, hogy a feltöltött részek mesterséges, természetellenes megjelenést tükröznének.
A beavatkozások segítségével az arc fiatalabbnak tűnik, egészségesebb hatást kelt, összességében egyenletesebb megjelenést kap.