Ha kőbánya….. akkor Karai!

elektromos cigi

Bár ma még nagyon nem ez látszott, amikor kitettem a lábam az ajtón, elvégre igen csak csípős mínuszok uralkodtak, de lassan vége a Februárnak és megérkezik a tavasz. Ez pedig azt jelenti az autótulajdonosok számára, hogy nemsokára le lehet cserélni a téli gumikat a nyárira.


Amennyiben ön is budapesti lakos, vagy csak valamilyen okból, mondjuk, a munkája következtében gyakran kell fellátogatnia a fővárosba, ajánlom figyelmébe a gumiszerelés Kőbánya „királyát”, a Karai autószervizt.
Természetesen nem ők nevezik így magukat, csak én érzem úgy, hogy kiérdemlik a címet, mivel hihetetlen jó árakon dolgoznak, a végletekig profi, pontos és gyors munkát végeznek és tökéletesen megbízhatóak.
Amennyiben bármilyen autóval kapcsolatos problémája van, vagy csak egy egyszerű gumiszerelés Kőbánya területén a Karai a legjobb, de egész pesten is kiemelkedő, ami nem kis dolog!
Ha nyári gumi X. kerület, akkor szintén a Karai, mert a legjobb márkák, a legjobb árakon, ráadásul szereléssel együtt, egy helyen találhatóak meg.
Tehát, akár autószerelés, akár nyári gumi X. kerület, én csak a Karait ajánlom! Nem bánja meg, ha ön is ezt teszi! De ha nem hiszi, próbálja ki és győződjön meg maga a minőségi munkáról!