Happy Cat eledellel happy a gazdi!

Kislány korom óta imádom a macskákat. Nekem ők ugyanolyan hűséges társakká válnak, mint a kutyák. Úgy hiszem, hogy kevesebb szó esik a macskák helyes és megfelelő táplálásáról és bízva abban, hogy többek is hozzám hasonlóan szeretnék a lehető legjobbat megadni cicájuknak, így néhány szóban megosztanám veletek tapasztalataimat a Happy Cat macska tápokkal, eledelekkel kapcsolatban.
Sok próbálkozáson túl voltunk már, mire ráakadtam a Happy Cat tápokra. A kis szőrmókomról annyit, hogy egy netes hirdetésben kerestek neki gazdit. Az új jövevény egy fél éves brit rövidszőrű cica lett. Korábban már szemeztem ezzel a fajtával, de sokan lebeszéltek róla, mert a közhiedelem szerint kényes, érzékeny macskafajta, és amúgy is hajlamos a megbetegedésekre, így különösen ügyeltem rá, hogy lehetőleg csak a legjobb macskaeledelt szerezzem be. Valóban nem a 100 Ft/kg-os eledelek kedvelője, de némi kutakodás után megtaláltam a Happy Cat szárazeledelt, amelyet bátran tudok ajánlani másnak is, ráadásul igen kedvező áron hozzá lehet jutni. Továbbá bátorítanék mindenkit, hogy ne féljen kényesnek titulált macskafajtákat is tartani, mert közel sem annyira problémásak, mint azt legtöbben hiszik, mondják. Ha jó minőségű tápot adunk neki egész életében, kicsi az esélye annak, hogy több gondoskodást igényeljen egy házimacskánál, már ami a táplálást illeti. A lényeg, hogy minden cica minőséget érdemel és ápolást. A Happy Cat macskatáp az egyik legjobb macskatáp, macskaeledel. Kedvező az ára, a legjobb macskaeledelek egyike, ha nem a legjobb. Kölyköknek, felnőtteknek, nagytestűeknek ugyanúgy van választéka, többféle ízben kapható és imádja a cicus.
Sokan tartják válogatósnak a macskájukat. Számtalan panasz hallok ezzel kapcsolatban az ismertségi körömből. Viszont kivétel nélkül ilyenkor azt hallom, hogy nagyáruházakban, multikban vásárolják a filléres konzerveket, alutasakos és alutálkás eledeleket, száraz cicakajákat. Egyet tudni kell! A macskák különös tehetséggel tudják kiszagolni a számukra nem megfelelő beltartalmú táplálékot, és bizony pontosan tudják, hogy számukra nem ezek a nagyáruházi olcsóságok a megfelelőek. Ezért válogatnak. De higgye el mindenki, hogy amint egy a Happy Cat –hoz hasonló valóban minőségi macskaeledelre váltunk, azt macskánk mindig szívesen fogja fogyasztani.

Jáger Ágnes