Lehetséges a szemöldök tetoválás eltávolítása?

Igen. A modern technológiának köszönhetően szinte fájdalom mentes (Q – kapcsolt Nd – Yag lézer) szemöldök tetoválásának eltávolítása.

A szemöldök az arc szépségének meghatározó része, a hölgyek az elmúlt évszázadokban is nagy gondot fordítottak formájára, színére, sűrűségére. Például az ókori Egyiptomban antimon-szulfidot tartalmazó fekete színű festéket alkalmaztak a szemöldök színezésére. Manapság már az egészségre ártalmatlan kozmetikai szerek állnak rendelkezésünkre, például a szemöldökceruza, különböző színű festékek, porok.

Miért választjuk mégis a szemöldök tetoválást?

Mert szépen hangsúlyozott, arányosra igazított szemöldököt szeretnénk!

Sajnos az óhajtott tetoválás, nem mindig sikerül olyanra amilyet szeretnénk. Ha nem szakszerűen végzik a beavatkozást a végeredmény igen kellemtelen lehet.

Gyakran előforduló hibák:

  • aszimmetrikus szemöldökpár,
  • túl magasra tetovált szemöldök esetén a „csodálkozó tekintet,”
  • az egyik szemöldök magasabb, mint a másik,
  • vastagságuk eltérő.

A sminktetoválás tartóssága: szemöldök esetében maximum 1-1,5 év. Világosabb színeknél és zsíros bőr esetén kevesebb, mint 1 év.

Mit tehetünk?

Várunk egy- másfél évet, vagy felkeresünk egy Q – kapcsolt Nd – Yag lézerrel rendelkező bőrgyógyász szakorvosokkal működő centrumot, ahol szakszerűen és biztonságosan elvégzik a szemöldök tetoválás eltávolítását.