Még nem elterjedt, pedig sok helyen hasznos lenne

Hogy kinek is lehetnek érdekesek az öltöző konténer árak?
Jogos a kérdés, mert magánszemélyek igen ritkán érdeklődnek az öltöző konténer árak után, hiszen ez egy meglehetősen speciális kialakítású konténerhelyiség, mely ugyan nagyon praktikus, de valóban csak azok tudják jól kihasználni, akik kifejezetten ezt keresik.
Ennek ellenére, elmondható, hogy az öltöző konténer árak ismerete, meglehetősen sok mindenkinek érdekes lehet, inkább az szokott problémát jelenteni, hogy itthon még nem igazán elterjedt ezeknek a használata, az embereknek eszükbe sem jut, hogy mennyire egyszerű megoldást jelentene a problémájukra egy konténer vásárlása, vagy bérlése.
Gondoljunk például arra, hogy ha olyan munkát végeznek alkalmazottaink, mely ideiglenes, de kint a szabad ég alatt történik, akkor egy fűthető, kényelmes konténerhelyiség, ahol munka előtt és után át tudnak öltözni, nagyon nagymértékben emeli a komfortérzetüket, munkamoráljukat.
Vagy, például egy sportcsapatnak, aminek nincs saját stadionja, a pálya mellett egy ilyen konténer nagyon komoly szolgálatot tehet, akár egyénileg az igényeikre szabva. Igazából, a végtelenségig tudnám sorolni, kiknek lehetnek érdekesek az öltöző konténer árak.