Nagyon izgalmas kiegészítő, de csak, ha a megfelelő mosolyhoz társul

elektromos cigi

Egy nem túl régi, fogászati, szépészeti, kozmetikai beavatkozás a fogékszer felhelyezése. Ennek az eljárásnak, bár kifejezetten fogorvosi beavatkozás, kizárólag szépészeti okai vannak. Lényege, hogy a fogékszer felhelyezésével a szájnak és mosolyunknak még feltűnőbb megjelenést kölcsönözzünk, az szabályosan vonzza a tekintetet.
A fogékszer Veszprém lakossága számára is egyre gyakrabban kívánt kiegészítő, de fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy csak esztétikus, rendezett és fehér fogazatra érdemes ilyen ékszert helyeztetnünk, hiszen akármilyen is a mosolyunk, ez oda fogja vonzani a tekintetet. Azt pedig senki nem szeretné, ha fordítva sülne el a dolog.
A legkívánatosabb fogékszer Veszprém területén is a kicsi, kerek, gyémánt színű kő, de természetesen rendkívül sok, különböző ékszerből választhat a megrendelő.
A hagyományos kövek kialakításához képest, ahol a foglalatba illesztésnél, a kő hátoldala csúcsos, a fogékszerek hátulja lapos, hogy az egyébként egészséges fogzománcra könnyedén fel lehessen erősíteni.
Ezeket a köveket, vagy kis arany figurákat csak egészséges fogzománcra szabad felhelyezni, de amennyiben ez rendelkezésre áll, tulajdonképpen bármelyik fogon rögzíthető, maximum értelmetlen, ha nem látszik.