Természetesség mindenek előtt

Pár évvel ez előtt, az olyan kézműves kozmetikai termékek, mint például a natúr szappan, még szinte csak vásárokon voltak elérhetőek, kevesen ismerték őket.
Mára már, ahogy az emberek használni kezdték ezeket a csodálatos termékeket, egyre népszerűbbek lettek és boltokban, online shopokban is elérhetővé váltak, így mindenki számára hozzáférhetőek lettek.

Természetesség mindenek előtt
A natúr szappan, köszönhetően annak, hogy készítője számára a termék nem csak a megélhetéshez kell, hanem hobbi és hivatás, minőségét tekintve összehasonlíthatatlan a gyári tömegtermékekkel.
Természetesen, mint mindenhol, itt is találkozhatunk kóklerekkel, de szerencsére a kézműves kozmetikumok között ez nem jellemző, hiszen hamar kiderül, ha egy készítő nem érti a dolgát.
Egy natúr szappan komoly szakmai odafigyelést, az egészséges életmód ismerését, alapanyag ismeretet és sok egyéb tudást, készséget igényel, de aki ezt valóban szívből csinálja, annak a készítés minden pillanata élmény és amikor termékeiről beszél, érezni lehet a rajongást, szeretetet, amit a szakmája iránt táplál.
A Sheila natúr szappan éppen e miatt vált egyik kedvencünkké, hiszen a mellett, hogy kényeztetés vele a mosakodás, a készítő minden mozzanatán érezni, hogy imádja, amit csinál, és a kisujjában van a hivatása!