Végre a mágneses kezelés otthon is megvalósítható

Egyesek a megszokott, nyugati orvostudományra alapuló gyógykezelések mellett, az alternatív megoldásokat is szívesen választják. Mivel például a hazánkban is nagy sikernek örvendő mágneses kezelés otthon is nyugodtan megoldható, ezért rengetegen adnak ennek esélyt. Ezt garantálja a BioHarmonex masina, amelyik pontosan azokon a csatornákon sugározza az információkat, amelyeken az emberi szervezet is kommunikál. Az ezzel történő mágneses kezelés otthon azért annyira sokoldalú, mert a gépben 25 program található.

Végre a mágneses kezelés otthon is megvalósítható

Mágneses kezelés otthon

Ezek közül mindegyiket egy adott testrészhez vagy a szervezet funkciójához lehet kötni. A szerkezet sejtszintű elektromágneses tevékenységet végez, ezért a test minden egyes sejtjével tud kommunikálni. A mágneses kezelés otthon pontosan emiatt lesz annyira hatékony és precíz. Mire is jók ezek a programok? Nos, ezek egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását garantálják a használónak.

A mágneses kezelés otthon segítheti a szervezet megújulását, megerősödését, garantálva az immunrendszer működésének a fokozását. A BioHarmonex kimondottan otthoni használatra készült, így a kezeléséhez nem szükséges igényelni egy szakember segítségét. Mivel ez tényleg egy praktikus, sokoldalú masina, sokan azt gondolják, hogy a biorezonancia vizsgálat ár biztosan elképesztően magas. Az igazság azonban az, hogy ha például az ember az Egészségkapu Gyógycentrum mellett dönt, akkor olcsó árakkal és kifogástalan szolgáltatásokkal fog találkozni. Meddig is tart egy vizsgálat, kezelés? A BioHarmonex esetében minden egyes program maximum fél óráig tart. Ez a készüléktől nagyjából másfél méteren belül hoz létre mágneses biorezonanciát. Ha társaságban van valaki, akkor a hatókörben lévők is részesednek a biorezonanciás kezelésben. A készülék hátlapja felé erőteljesebb a hatás, ezért helyi fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával érdemes a kezelendő felületre helyezni. A biorezonancia vizsgálat ár a fent említett cégnél csak egy személyre vonatkozik. A vásárláskor a munkatársak mindig elmondják a vevőknek, hogy naponta maximum 9 programot érdemes futtatni.