A Balaton Sound idején sem lehetetlen jó szállást találni Siófokon

Idén természetesen ismét megrendezik a Balaton-part legnagyobb nyári buliját. A Balaton Soundra most is sok ezer fiatalt várnak, akik július 8. és 12. között szinte megszállják majd Zamárdit és a környékét. Ezért érdemes már most szállást keresni, mert könnyen úgy járhatunk, hogy bár jegyünk lesz, megfelelő apartmant, hotelt, vagy szállodát, vagy éppen kempinghelyet már nem találunk.

A Balaton Sound idején sem lehetetlen jó szállást találni SiófokonA Balatonon a nyár három hónapja alatt egy tűt nem lehet leejteni. A családosok, a fiatal párok, a baráti társaságok is nagyon sokszor a magyar tengert választják, ezért a tó menti városok pillanatok alatt megtelnek.

A Balaton Sound idején dugig lesznek a szálláshelyek

A myszallas.com munkatársai igazi szállásszakértők, hiszen már több éve kínálnak kiváló megoldásokat az ügyfeleiknek. A meglátásuk szerint most sem kell még pánikba, esni, de tovább késlekedni sem érdemes. Valóban, anélkül, hogy az ember belelátna a zeneiparba, azért a Showtek, Faithless, Dimitri Vegas és Like Mike, Hardwell, Afrojack, Tiesto hatos valamelyikéről biztosan hallott. A trance zene legjobbjai mind ott lesznek július közepén Zamárdiban, és ez az igen erős felhozatal természetesen a jegyek gyorsütemű fogyásán is tetten érhető.

Akinek jegye van, annak szállásra is szüksége van

Az érdeklődés tehát már most hatalmas, és bizony ez nem fog csökkeni a hátralévő időben sem. Sokan siófoki szálláshelyet keresnek a Sound idejére a Myszállás meglátása szerint, és most még minden esélyük meg is van arra, hogy valami jót kifogjanak.

Természetesen a Balaton-parton bőven van választék, de például Zamárdi annyira kicsi a rendezvényhez képest, hogy a baráti társaságoknak tökéletes apartmanok bizony már most sokszor foglaltak. Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy Sound ide vagy oda, rengeteg család keresi fel ettől függetlenül is a Balatont, és számukra szintén az apartmanok jönnek igazán szóba. Hiszen Zamárdiban és a környékén, nem csak trance zenére lehet bulizni, hanem kiváló strandokat is találni. Nem beszélve a Zamárdi Kalandparkról, amely több mint 200 izgalmas akadállyal, és 1,5 kilométernyi tó feletti csúszó pályával várja a merészebb látogatóit.

Zamárdi környéke sem elvetendő

Akkor sem kell pánikba esni, ha Zamárdiban már nem találunk számunkra megfelelő szállást. A város környéke, és itt elsősorban Siófokra gondolunk, számos további lehetőséget kínál. Siófokon évek óta szisztematikusan bővítik a szálláshelyek számát és emelik a minőségét, ráadásul a közlekedés is első osztályú, így nem jelenthet gondot a buli zóna megközelítése. Persze azzal mindenképp számoljunk, hogy egy olyan népszerű könnyűzenei fesztivál során, mint a Balaton Sound, könnyen előfordulhat, hogyha nem eszmélünk időben, akkor kompromisszumokat kell kötnünk a szállás tekintetében. Ezért ha nem csak nagyon jól szeretnénk magunkat érezni, hanem éjszakánként, hajnalban feltöltő pihenésre is vágyunk, akkor akár már most foglaljuk le magunknak, családunkban, vagy a baráti társaságunknak a megfelelő szálláshelyet.