A világszinten ismert öntözéstechnika brandek

Magyarországon az összes neves öntözőrendszer brand jelen van, ezért semmi akadálya annak, hogy megépüljön a profi, víztakarékos, automata locsolóredszer. A megbízható öntözéstechnika márkák, akárcsak a Toro, K-Rain, Signature, Irritrol, Rain Bird vagy épp a Hunter, biztosan nem fognak csalódást okozni, hiszen évtizedek óta jelen vannak a piacon és mindig a megbízhatóságra, tartósságra és magas minőségre hajtottak.
Persze egyes gyártók alkatrészek jobban beválnak egy adott részén a kertnek, locsolórendszernek, mint mások. Mit is jelent ez az öntözéstechnika tekintetében? Például párja nincs a Toro Greenkeeper vezérlő automatikának, már ami a megbízhatóságot és felhasználóbarát jelleget illeti.

Épp ennyire népszerű a szórófejek világában a K-Rain megannyi terméke. Sok szakember pedig egyetért abban, hogy még mindig nem gyártottak jobban működő rotoros fúvókákat a Hunter MP-Rotátornál. Persze ezzel az öntözéstechnika információkkal egy hozzá nem értő személy, esetleg potenciális kliens nem sokra megy.
Ezért is érdemes a kertépítési, locsolórendszer telepítési munkákat egy olyan szakemberre bízni, aki az öntözéstechnika területén jártas, és így pontosan tudja, hogy az adott kerthez milyen márkák termékeit, alkatrészeit érdemes megvenni és bevetni.

Sokakat érdekel az öntözőrendszer garancia

A locsolórendszerekkel kapcsolatos garanciális feltételekről minden érdeklődő és kliens többet szeretne tudni, ami teljesen érthető. Érdemes a kapott árajánlatban alaposan megnézni ezt, illetve megállapodásban is átbeszélhető az öntözőrendszer garancia megannyi részlete. Sokat és sok helyen lehet hallani arról a bizonyos 2 éves garanciáról.
Mit is jelent ez? Az öntözőrendszer garancia a telepítésből eredő hibákra összpontosul vagy a rendszer összes alkatrészére? Nem mindegy, hogy melyikről van szó, ugyanis egy komolyabb öntözőrendszer vezérlő 50-60 ezer Forintba is kerülhet. A lecserélés és beállítás pedig csak 30 perc. Ott van még a teljeskörű öntözőrendszer garancia, ami ugye mindenre vonatkozik, így nem is csoda, hogy rengetegen ezt akarják.