Baileys, a likőrök királynője

A likőrök és más édes alkoholos italok között legtöbbször az a különbég, hogy a likőrök égetett szeszből készülnek és cukrozottak, legalább 100 gramm cukrot tartalmaznak literenként. A kiváló ír alapanyagokból készült Baileys a világon az egyik legkedveltebb és legismertebb krémlikőr.

Fogyasztják magában, jéggel és prémium koktélok kikeveréséhez is. Az ital whiskey és tejszín elegye. Dús, mogyorószínű, lágy állagával, vanília és tejszín illatával, a whiskey malátás aromájával csábít. A háttérben felfedezhetőek a kakaós, csokoládés jegyek. Nagyon finom, édes, krémes. A whiskey intenzív zamatát a tejszín lágyítja meg. A Baileys az édességek mellé is kitűnő választás. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy megtaláljuk a polcokon csokoládéba töltve is.

Megjelent a Baileys trüffelkrémes táblacsoki, csokigolyó és praliné. Élvezze az alkoholos ír krémet a kedvenc nassolnivalójában! Kávéval szintén kiváló. Remek választás ajándékba, különleges alkalmakra egyaránt. Tej- és étcsokoládé változatban is megtalálható. Kóstolja meg mindet!