Dual Sim-es kialakítású Xiaomi telefonok

A kínai gyártók termékeivel kapcsolatosan ma már tévhitnek számít, hogy nem volnának megfelelő minőségűek, így a mobiltelefonokat illetően sem állja már meg a helyét ez az elgondolás. Magyarországon az utóbbi években egyre nagyobb piacot hódítanak meg a Xiaomi telefonok, ami nem a véletlen műve.

Ezeknek a készülékeknek a jellegzetessége, hogy egyedi operációs rendszerük van, amely az Android rendszeren alapul. Nem lassítja a rendszert a feladatok közötti váltás villámgyors sebessége, sem pedig a háttérben futó alkalmazások. A Xiaomi telefonok magukban foglalnak minden alkalmazást, tehát minden szempontból megfelelő választást jelent egy ilyen készülék. Prémiumkategóriás készülékekről beszélünk, amelyeket igazán kedvező áron vásárolhatunk meg. Két Xiaomi széria létezik, az egyik a Redmi, a másik a Mi.

A Redmi család nagy előnye az erős hardver és a többmagos processzor. Ugyanakkor a márka csúcstechnológiáját a Mi család jelenti. Ráadásul a Xiaomi telefonok Dual Sim-es kialakításúak. A mobilok minden típusa megvehető a mobilcorner.hu webáruház palettájáról.