Egyedi póló: a legjobb ajándék Valentin napra

Sohasem szerettem a Valentin napot. A barátnőm viszont meg van őrülve érte. De tényleg. Nem baj, hogy egész januárban a tévé előtt punnyadtunk, de Valentin napon ki kell tenni magunkért. Természetesen a kedvéért én is minden évben összekapom magam. Persze általában ez kimerül a vörös rózsa, vörös szívecskés édesség és vörös csipke bugyi Bermuda-háromszögben.

De idén elhatároztam, hogy minta pasi leszek. Aki félreteszi február 14.-én a sztereotípiákat. Nem lesz semmi vörös. És semmi, aminek a tévéhez bármi köze van. Lesz helyette meglepetés és romantika.

A legjobb barátom a figyelmembe ajánlotta a LOLmarkt weboldalát, ahol nagyon vicces pólók vannak minden alkalomra. Megnéztem a webshopot és valóban rendkívül humorosak a termékek. Nem az a fajta erőltetett humor, hanem könnyed, laza és fiatalos.

Külön menüpontot hoztak létre a Valentin napi pólókkal kapcsolatban. Az itt lévő összes modellt imádtam, különösen az „Ólvéz láv jú” fogott meg. Már majdnem rendeltem ebből egy páros szettet, amikor észrevettem, hogy a saját ötletem alapján egyedi pólót is rendelhetek.

Jó viszonyban vagyok a Photoshoppal és sohasem volt panasza sem az ügyfeleknek, sem a mindenkori barátnőmnek a fantáziámra sem. Így végül passzoltam az „Ólvéz láv jú” pólót és úgy döntöttem, hogy tervezek kettőnknek egy fantasztikus póló szettet.

Természetesen kiváló volt a LOLmarkt weboldala arra is, hogy impulzusokat szerezzek a tervezés előtt. A „Nem hordok páros pólót” kiváló táptalaja lett a tovább gondolásnak. Összeraktam egy „Nincs párom” páros póló szettet piros ill. fekete színben. Hozzá a gyerekkori képeinket, amelyek abban az időszakban készültek, amikor mindenki utálja az ellenkező neműeket és ez látványosan az arcára is van írva. Nagyon elégedett voltam magammal.

Átküldtem a grafikus állományokat a LOLmarkt ügyfélszolgálata részére. Nagyon segítőkészek voltak, javasoltak pár kisebb technikai módosítást (felbontás, kimeneti formátum) annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. És egy másik betűtípust is javasoltak a jobb olvashatóság érdekében. Persze megfogadtam a tanácsukat és végül a Libre Baskerville fontot használtam a felirathoz.

Bementem a hozzám legközelebbi LOLmarkt üzletbe, mert a kis darabszámú egyedi rendeléseket csak személyes lehetséges leadni. Ez így jobb is volt, mert az üzletben egy nagyon rutinos eladó pár perc alatt rá is tette a számítógép képernyőjén egy pólóra az általam összerakott tervet. Remekül nézett ki mind a fekete, mind a fehér pólón. Természetesen az üzletben azonnal leadtam a rendelésemet is. Egyből négyet kértem, hogy tartalékba is maradjon.

Kicsit aggódtam, mert már csak 2 nap volt a nevezetes dátumig. De az eladó megnyugtatott: másnap átvehetem a végeredményt. Nem is számítottam arra, hogy a LOLmarkt a Hajdú-Intercity sebességével dolgozik, ez kifejezetten kellemes meglepetés volt. Akárcsak az ár is: az egyedi gyártású pólóim alig kerültek többe, mintha a kész sablonok alapján készültek volna.

Másnap némi izgatottsággal vegyes várakozással érkeztem vissza a LOLmarkt budakalászi üzletébe. És az eredmények láttán nagyon elégedett voltam. A pólók minősége kiváló, érezhetően magas gramm súlyú, tartós pamutból készültek, amelyek nem nyúlnak ki az első mosás során. És hosszú ideig megőrzik a színüket is. Ja, a színek. Azok pontosan olyanok lettek, mint ahogyan a Photoshopban eredetileg kitaláltam. És a formák is szépek, a feliratok pedig élesek, jól olvashatóak.

Összességében nagyon örültem, hogy megtaláltam a LOLmarkt weboldalát és rájuk bíztam a páros egyedi póló  legyártását.

Már csak egyetlen feladatom volt: február 14.-én egy romantikus vacsora közben átadni a barátnőmnek a pólót. A „Nincs párom” páros póló szett sajnos nem nyerte el a tetszését, de ez természetesen nem a LOLmarkt hibája. Ilyen a nők humora. Bezzeg a haverjaim, ők szétröhögték magukat az ötletemen és azóta is előkerülnek 1-1 házibulin a páros szettek. Természetesen csak szigorúan éjfél után.

Ezt követően a baráti körömből többen is rendeltek a LOLmarkt webshopjából páros szettet Valentin napra. Természetesen nálam okosabban csinálták és sikerült a párjuknak valódi örömöt szerezniük vele.