Évek múltán megbánnám, ha nem viselném gondját

Nagyon szeretem az autómat. Nem egy szokványos darabról beszélünk, hanem ő egy VW Transporter T3, tudjátok, az az igazi hippikocsi. Rengeteg szép emlékem fűződik ehhez az autóhoz, azt is mondhatnám, hogy azok a legszebb emlékeim, amik ennek az autónak köszönhetően születtek és szeretném majd még a gyerekeimnek is megmutatni. A felújítása is nagy élmény volt, és az utazások során is számos szép pillanatban volt részem vele, úgyhogy életem legjobb döntése volt megvenni annak idején. Viszont mivel már nem mai darab és nem szeretném, hogy még egy darabig tönkre menjen, gyakran viszem szervizbe.

Idén is esedékessé vált a futómű állítás

Van egy szerviz, a Méta Autószerviz, egy kerülettel arrébb, ahol már relatíve sokszor voltam, és még soha nem okoztak csalódást. Vittem már ide klíma tisztítás céljából is, de a műszaki vizsga előtt is itt nézték át és tették rendbe az autót, és át is mentem a vizsgán. Pedig előtte nagyon rossz állapotban volt a kocsi, nem mertem volna fogadni rá, hogy átmegy a forgalmin, de a fiúk segítségével sikerült mindent helyrepofozni.

Nem is lepett meg azóta egyszer sem az autó, mióta itt szereltetem. Nyilván néha újra el kell hozzam ide, de az meg a korából fakad. Törvényszerű, hogy idővel elhasználódnak az alkatrészek.

Szóval vissza a tárgyra, a futómű állítás, nos ezzel is minden rendben ment.

Felhívtam őket, hogy bejelentsem az autót erre a kis reparálásra és rövid időn belül adtak is időpontot. Bevittem az autót, szokásos kedvességükkel köszöntöttek, kérdezték, hogy szuperál a kicsike és merre jártam vele legutóbb.

Hoztam is nekik egy kis szuvenírt Macedóniából, mert legutóbb oda utaztunk a kocsival, és azóta nem találkoztam velük, pedig megérdemlik, hogy az ember meghálálja egy kicsit azt a sok segítséget. Örültek is neki, és mondták mennyi idő lesz, mennyibe fog kerülni valószínűleg. De ezt az én autóm esetében mindig nehéz megmondani elsőre, amíg hozzá nem látnak és nem látják pontosan mi is a probléma.

Hétvégén telefonáltak is, hogy mehetek az autóért

Kiderült, hogy nem is volt vele szinte semmi gond, néhány kis alkatrészt jobban meghúztak, két kicsit ki is cseréltek, majd a speciális Hofmanm géppel be is mérték a futóművet, beállították majd újra bemérték. Nagyon gyorsak voltak és természetesen ismét teljesen elégedett voltam.

Tudjátok, azt szeretem igazán ebben a szervízben, amilyen a hozzáállásuk. Hogy márkafüggetlenül foglalkoznak mindenféle autóval, ezen felül pedig nem húzzák a szájukat azért, mert egy régi autót viszek oda. Sok szervizben ugyanis olyan, mintha csak az újakkal akarnának foglalkozni és a régiekkel inkább úgy vannak, hogy „egyáltalán miért foglalkozom ezzel még ennyit?”, „miért nem adom el inkább, és különben is minek vettem meg?”. Nem értik meg, hogy lehet, hogy nekik értéktelen, de számomra az eszmei értéke felbecsülhetetlen.

Ez nem az az autó, ami a leggyorsabb vagy legpraktikusabb, ez egy élmény autó, és ettől függetlenül elvárom, hogy felelősségteljesen javítsák, és itt ezt is teszik! Ráadásul az, hogy ennyi pénzért kapok ilyen profizmust, azt erősíti bennem, hogy tényleg ez a legjobb szerviz Pesten!

Ajánlom mindenkinek a Méta autószervizt, aki még hezitál, hova vigye, vagy máshol rossz tapasztalatot szerzett, mert itt végre megértik majd és meg is oldják a problémáját.