Hiba lenne kihagyni a fotel akciót

A modern kárpitozott karosszékek igazi gyöngyszemek az otthonok enteriőrjében. A fekvő mechanizmusnak köszönhetően, ezekben bárki kényelmesen fogja érezni magát, a tulajdonos pedig híres lesz a vendégszeretetéről. A kihagyhatatlan fotel akció keretében, ezek a bámulatos bútorok kedvező áron szerezhetőek be, így akár már a karácsonyfa alatt is ott díszeleghetnek. A webshopunkban megvásárolható modellek bármelyike tökéletes választás a nappaliba, a dolgozószobába vagy az otthoni házimoziba.

Ez a funkcionális csoda pedig még fényűzően is néz ki. Még soha nem voltak ilyen kifinomultak és elegánsak. Válassz kedvedre a fotel akcióban helyet kapó bútorok közül! Szerezd be azt a modellt, ami jól illeszkedik az otthonod meglévő vagy jövőbeni berendezéséhez, a belső tér pedig olyan lesz, amilyennek megálmodtad! Többféleképpen is működtetheted: mechanikusan, elektromosan vagy érintésvezérléssel. Sőt, a fotel akcióban megvásárolható egyes modellekhez távirányító is tartozik.

Egyszerűen vezérelhető a motoros ülőgarnitúra

Láttad már mit találtak ki a modern bútortervezők a teljes kikapcsolódáshoz és pihenéshez? Ha még nem, akkor azonnal nézd át a webshopunk katalógusának motoros ülőgarnitúra részét! Bármelyik hazai online bútorbolt hatalmas választékot kínál a kanapékból és fotelekből, amelyek között különleges helyet foglal el a motoros ülőgarnitúra. Azonban vannak mechanikus modellek is. A legegyszerűbb kanapékat kézzel lehet működésbe hozni és a háttámla vagy a lábtartó megnyomásával lehet a pozíciójukat megváltoztatni.

Az elektromos modellek beállítása távirányítóval történik. Ez lehet egy különálló egység vagy a székbe épített vezérlő. A karfába integrált érintésvezérléssel ellátott termékek iránt szintén nagy a kereslet. Modelltől függően különböző háttámla pozíciók állnak a felhasználók rendelkezésére. A legdrágább motoros ülőgarnitúra több tucat beállítási lehetőséggel is rendelkezhet. Ezekből egyesek speciális, az orvosok által az optimális testhelyzethez ajánlott pozícióval vannak felszerelve.